zzp veilig werken

Tips voor een beveiligd huis

Geplaatst op

Het is belangrijk om je huis goed te beveiligen voor inbrekers. Je wilt nou eenmaal niet dat iemand zomaar je huis binnentreedt. Maar hoe kan je je huis nou goed beveiligen? In deze blog geven we je 4 tips.

Check je deuren

Vaak kunnen inbrekers jouw huis gewoon betreden via een deur in je woning. Twee van die deuren zijn je voordeur en je achterdeur. Vaak trappen inbrekers één van jouw deuren in of forceren zij deze. Een goed beveiligde voordeur is dus noodzakelijk. Er zijn verschillende mogelijkheden om je deuren goed te beveiligen tegen inbrekers. Zo kan je een meerpuntsslot gebruiken. Ook is een anti-inbraakstrip een goed idee om te monteren. Met zo een strip is het voor inbrekers niet mogelijk om jouw deur te forceren via de sluitnaad van jouw deur.

Hang buitenverlichting en een beveiligingscamera op

Eén van de dingen die inbrekers zeker niet willen is gezien worden. Met het verlichten van je huis en tuin zorg je er juist voor dat het makkelijker is om inbrekers sneller te zien. Wanneer je ervoor zorgt dat je camerabeveiliging hebt, kun je inbrekers zo in de gaten houden.

Ramen goed sluiten

Bij het beveiligen van je huis is het van belang dat je de ramen goed afsluit. Doe dus ook je ramen op slot wanneer je je huis verlaat. Het is natuurlijk supermakkelijk om via een openstaand raam jouw huis binnen te komen. Gelukkig zijn er ook genoeg manieren om je ramen te beveiligen. Dit kan je doen met bijvoorbeeld een druksluiting op je raam.

Onverwacht bezoek

Wanneer je bezoek krijgt van een onverwacht persoon, moet je voorzichtig zijn. Er zijn namelijk mensen die op deze manier proberen je huis binnen te komen. Wanneer je bijvoorbeeld een kierstandhouder installeert kan je de deur een stukje open doen. Als je wilt weten wie er voor de deur staat kan je een deurspion aanschaffen of iets van een ring doorbell. Via deze manier kun je eerst even gluren naar de mensen die bij jou voor de deur staan.

Gerelateerde berichten

Over ons

In onze teksten nemen we met je door hoe je veiliger kunt werken als zzp’er. Daarnaast behandelen we ook aanverwante onderwerpen waar zelfstandigen hun voordeel mee kunnen doen.

Contactgegevens

Via info @ zzpveiligwerken.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden