zzp veilig werken

Zakelijke partners

Piloot opleiding

Is het altijd al een droom van je geweest om piloot te worden? Volg dan een opleiding tot piloot waarbij je je eigen tempo bepaalt en je een Private Pilot of Light Aircraft Pilot License kunt halen.

Heftruck rijden?

Haal makkelijk en snel je heftruckcertificaat in Amsterdam

Hijscertificaat

Zorgvuldig werken betekent vaak ook veilig werken. Met een cursus veilig heisen verklein je de kans op een ongeluk nog meer dan alleen met zorgvuldig werken

Pallets, kisten en andere houten transportverpakkingen

Hout zal in de toekomst nog vaker gebruikt gaan worden als transportverpakking dit omdat plastic steeds minder populair wordt.

Een ongeluk zit in een klein hoekje

In de bouw gebeuren regelmatig ongelukken. Om veilig te zijn op grote hoogte is een hoogwerker certificaat van groot belang !

Omnirecht

Een advocaat zoeken in België doe je eenvoudig via Omnirecht.be.

Airsoft patches

Opvallen met kleurrijke airsoft patches ? Ontwerp je eigen patches en laat ze professioneel maken. Ideaal voor clubs en bedrijven.

Foam speelmat

Veilig spelen op een foam speelmat . Kinderen spelen veilig op een speelmat gemaakt van foam. Als ze vallen dan zorgt de foam voor een veillige landing.

Foam speelmat

Veilig spelen op een foam speelmat . Kinderen spelen veilig op een speelmat gemaakt van foam. Als ze vallen dan zorgt de foam voor een veillige landing.

ERP systeem voor de bouw
https://enhrsolutions.nl/

Oogdouche

Veilig werken doe je alleen als er genoeg noodoplossingen aanwezig zijn, zoals brandblussers. Werk je met chemicaliën? Dan is een oogdouche ook essentieel

Werkplek schoonmaken corona

Het is van belang dat uw werkplek veilig en schoon is . Laat daarom je werkplek schoonmaken door een gespecialiseerde team. Dankzij een landelijke dekking is er altijd een specialist in de buurt!

Vacatures Lelystad

Ben je momenteel zzp’er en wil je meer inkomenszekerheid? Dan is het zoeken naar vacatures Lelystad voor een vaste baan in loondienst een goede optie.

Mediation Terneuzen

Bij spanning op de werkvloer ligt escalatie van de situatie altijd op de loer. Voorkom een arbeidsconflict of een spelend conflict met arbeidsmediation. Judidit in Terneuzen is expert op het gebied van mediation. Neem voor meer informatie over mediation in Terneuzen contact op met Judidit!

Veilig pallets opstapelen

Als je veilig pallets op wil stapelen zonder dat ze omvallen, dan zijn palletranden essentieel. Ze zorgen voor stabiliteit en dus schuiven de pallets niet van elkaar af.

Hetronic radiografische ontvangers

Als u op zoek bent naar veilige en precieze bedieningsystemen voor zaken als mobiele kranen, kijk dan eens naar de radiografische ontvangers van Hetronic. In combinatie met radiografische zenders kunt u eenvoudig apparatuur op afstand besturen en zorgen voor een veiligere werkomgeving.

Lenen met een negatieve BKR registratie

Een negatieve BKR registratie kan voor langere tijd gevolgen hebben bij het aanvragen van een lening. Bij Leenattent kunt u mogelijk toch in aanmerking komen voor een lening. Lees meer over lenen met een negatieve BKR registratie op de website van Leenattent.

Vacatures Lelystad

Ben je momenteel zzp’er en wil je meer inkomenszekerheid? Dan is het zoeken naar vacatures Lelystad voor een vaste baan in loondienst een goede optie.

Werken met beveiligers

Creëer een veilige werksituatie door beveiliging van Rodeo Security in te huren.
derdenverklaring

Brandschermen

Het is de nachtmerrie van iedereen om een brand mee te maken. Je kunt je daarom maar goed voorbereiden, dit kun je doen met brandschermen. Een brandscherm zorgt ervoor dat de brand zich niet snel verder kan verspreiden. Daarbij is het goed om te weten dat brandschermen regelmatig onderhouden en vervangen moeten worden.

Branddeurenfabriek

Een branddeur. zorgt ervoor dat een brand zich vertragend verspreid. Dit zorgt ervoor dat je op een veilige manier kan ontsnappen aan de brand.

Zo werk je veilig

Check of je machines wel goed onderhouden zijn. Kijk voor informatie op infralub.nl .

ZZP’er en in scheiding?

Schakel mediation in wanneer er sprake is van een eigen bedrijf. Bmiddl mediation de Ronde Venen helpt je bij een scheiding

Uw zakelijke pallet partner

Pallet Plaza is uw zakelijke partner in de pallethandel, gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige pallets voor elke bedrijfsbehoefte. Onze expertise garandeert de beste keuze in pallets kopen, van standaard tot op maat gemaakte oplossingen.

Over ons

In onze teksten nemen we met je door hoe je veiliger kunt werken als zzp’er. Daarnaast behandelen we ook aanverwante onderwerpen waar zelfstandigen hun voordeel mee kunnen doen.

Contactgegevens

Via info @ zzpveiligwerken.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden