zzp veilig werken

Veilig werken met exportkisten

Geplaatst op

Wil jij veilig jouw materialen kunnen vervoeren? Wil jij er voor zorgen dat jouw producten veilig en goed beschermd blijven? Dan zijn exportkisten perfect voor jou! We hebben daarom speciaal voor jou een aantal voordelen op een rijtje gezet waarom je zou kunnen overwegen om exportkisten aan te schaffen voor jouw bedrijf.

De voordelen van exportkisten

Er zitten vele voordelen verbonden aan exportkisten. Exportkisten zijn de perfecte verpakking wanneer je grote en zware goederen moet vervoeren. De reden hiervoor is dat het materiaal waarvan ze zijn gemaakt erg robuust is waardoor het goed bestand is tegen flinke klappen. Wanneer dit gebeurt zullen je producten dus ongedeerd blijven. Bovendien zijn exportkisten op maat te maken en is er dus altijd het perfecte formaat voor jouw goederen. Ook zijn er veel standaardmaten beschikbaar! Daarnaast zijn de exportkisten efficiënt en nemen ze niet veel plek in beslag wanneer je ze niet gebruikt. De exportkisten zijn namelijk snel in elkaar te zetten en te monteren en ook weer gemakkelijk uit elkaar te halen wanneer je ze niet gebruikt. De kist wordt ook veilig afgesloten door een stevige deksel en je producten kunnen er dus niet uitvallen. Exportkisten zijn daarom perfect wanneer je te maken hebt met zwaardere verzendingen waarbij je je producten veilig wilt houden.

Houtwerk van exportkisten

Je hebt al gelezen dat exportkisten in alle maten verkrijgbaar zijn. Bovendien kun je meestal ook kiezen voor een speciaal design, kleur, materiaal en uitvoering. Als jij dus een bepaald hout wilt hebben voor jouw exportkisten dan kun je dit aangeven bij het desbetreffende bedrijf. Je kunt hierbij meestal kiezen uit vurenhout, berkenhout, eikenhout of zelfs betonplex of multiplex. De betonplex wordt meestal gekozen wanneer de exportkisten waterdicht moeten zijn. De exportkisten worden natuurlijk ook voorzien van handvaten, scharnieren, wielen, veren en goede sluitingen! Ook kun je het aangeven wanneer je het logo van je bedrijf op de kist wilt hebben staan. Er zijn daarnaast ook bedrijven die je de mogelijkheid bieden om jouw lading te laten sealen. Hierbij kun je dus voor een niet-waterdichte kist gaan, maar alsnog jouw producten beperken voor waterschade. Er zijn dus veel mogelijkheden en je kunt zelf jouw perfecte exportkisten laten samenstellen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

In onze teksten nemen we met je door hoe je veiliger kunt werken als zzp’er. Daarnaast behandelen we ook aanverwante onderwerpen waar zelfstandigen hun voordeel mee kunnen doen.

Contactgegevens

Via info @ zzpveiligwerken.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden